MediaWatch

200 milliarder SMS-beskeder i 2001

15 milliarder SMS-beskeder verden rundt blev der sendt i løbet af december 2000. Den globale GSM sammenslutning forudser, at i december 2001, vil det månedlige globale antal af SMS-beskeder runde 25 milliarder.

Det er ikke mindst europæerne, der sender stadig flere SMS-beskeder. Væksten i Storbritannien var f.eks. på 300 procent sidste år. Også østasiatiske lande som Kina, Singapore og Hong Kong samt Australien oplever et stærkt stigende forbrug af SMS.

- Væksten i SMS-beskeder vil fortsætte i et hæsblæsende tempo i takt med, at nye, kreative måder at bruge tekstbeskeder, bliver udviklet, siger Rob Conway, chef for den globale GSM sammenslutning.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs