MediaWatch

TeleFona får nye millioner

TeleFona, der indtil nu har vist at være et dyrt bekendtskab for Fona Gruppen, får i forsøget på at booste antallet af nye kunder nu tilført 80 millioner kroner af investeringsselskabet Industri Kapital. Hovedaktionæren bag Fona Gruppen satser således på, at man kan runde 100,000 kunder betydeligt hurtigere end forventet, skriver Jyllands-Posten.

Det er hidtil, i kraft af Fona's landsdækkende butiknet samt en kraftig markedsføring, lykkedes at bringe kundetallet op på 75,000 i løbet af de otte måneder det nye teleselskab har eksisteret.

Ifølge Fona gruppens administrerende direktør, Lennart Nylander, er det forventningen, at teleselskabet vil få tilgang af godt 5000 nye kunder i forbindelse med Fona Gruppens nært forestående 75 års jubilæumskampagne.

Den kraftige markedsføring af det nye teleselskab kostede Fona Gruppen godt 90 millioner kroner og var således stærkt medvirkende til, at selskabet i det forgange regnskabsår kom ud med et underskud på 100 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs