MediaWatch

TeleFona får nye millioner

TeleFona, der indtil nu har vist at være et dyrt bekendtskab for Fona Gruppen, får i forsøget på at booste antallet af nye kunder nu tilført 80 millioner kroner af investeringsselskabet Industri Kapital. Hovedaktionæren bag Fona Gruppen satser således på, at man kan runde 100,000 kunder betydeligt hurtigere end forventet, skriver Jyllands-Posten.

Det er hidtil, i kraft af Fona's landsdækkende butiknet samt en kraftig markedsføring, lykkedes at bringe kundetallet op på 75,000 i løbet af de otte måneder det nye teleselskab har eksisteret.

Ifølge Fona gruppens administrerende direktør, Lennart Nylander, er det forventningen, at teleselskabet vil få tilgang af godt 5000 nye kunder i forbindelse med Fona Gruppens nært forestående 75 års jubilæumskampagne.

Den kraftige markedsføring af det nye teleselskab kostede Fona Gruppen godt 90 millioner kroner og var således stærkt medvirkende til, at selskabet i det forgange regnskabsår kom ud med et underskud på 100 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs