TeleFona får nye millioner

MediaWatch

TeleFona, der indtil nu har vist at være et dyrt bekendtskab for Fona Gruppen, får i forsøget på at booste antallet af nye kunder nu tilført 80 millioner kroner af investeringsselskabet Industri Kapital. Hovedaktionæren bag Fona Gruppen satser således på, at man kan runde 100,000 kunder betydeligt hurtigere end forventet, skriver Jyllands-Posten.

Det er hidtil, i kraft af Fona's landsdækkende butiknet samt en kraftig markedsføring, lykkedes at bringe kundetallet op på 75,000 i løbet af de otte måneder det nye teleselskab har eksisteret.

Ifølge Fona gruppens administrerende direktør, Lennart Nylander, er det forventningen, at teleselskabet vil få tilgang af godt 5000 nye kunder i forbindelse med Fona Gruppens nært forestående 75 års jubilæumskampagne.

Den kraftige markedsføring af det nye teleselskab kostede Fona Gruppen godt 90 millioner kroner og var således stærkt medvirkende til, at selskabet i det forgange regnskabsår kom ud med et underskud på 100 millioner kroner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter