MediaWatch

Reuters børsnoterer Instinet

New York-baserede Instinet kendes bedst blandt investorer som et alternativt handelssystem, hvor størsteparten af børsernes efterhandel foregår. Selskabet repræsenterede mere end 20 procent af Reuters gruppens omsætning i det kvartal, som sluttede 31. december. Værdien blev i oktober fastsat til omkring 3,1 milliarder dollar.

Business information og finanstjenesten Reuters har hidtil afholdt sig fra at fastsætte et bestemt tidspunkt for børsintroduktionen af Instinet, for at holde muligheden for at tage højde for dårlige markedsvilkår åben.

Nu meddeler selskabet imidlertid, at IPO'en kan forventes at finde sted i midten af året, skriver Financial Times. Reuters påtænker at beholde en majoritetsandel i Instinet, og har allerede indsendt en registrering af selskabet til den amerikanske børsadministration Securities and Exchange Commission, som dog endnu ikke er trådt i kraft.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs