MediaWatch

Tvivl om BTs gældsplan

France Telecoms reducerede forventninger til Oranges værdi i forbindelse med børsnoteringen af mobilselskabet får nu rivalen British Telecom til erkende, at dets nuværende plan for en delvis nedbringelse af sin gæld på 30 milliarder Pund muligvis vil være utilstrækkelig. Det skriver Financial Times.

British Telecommunications strategi for at rejse de 10 milliarder Pund består i at bortsælge disponeringer og børsnotere dets mobile division. Den nytiltrådte finance director Philip Hampton udtaler, at British Telecom på nuværende tidspunkt har tiltro til at den fremlagte plan vil nedbringe gælden, så selskabet kan bevare dets nuværende kreditrate.

Hvis planen imidlertid skulle slå fejl, mener Philip Hampton, at der kunne være forskellige muligheder omkring rettigheder og nedsættelse af dividender. En øgning af antallet af aktier i BT Wireless, som bortsælges, bliver også nævnt som en mulighed, og endelig kan der blive tale om at sælge nogle af British Telecoms internationale forretninger.

Bekymringerne omkring British Telecoms restrukturering og gældsstrategi fik aktien til torsdag at falde 60 til 620 pence efter et skarpt fald onsdag.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs