MediaWatch

Gratis firewall fra TDC

ADSL-forbindelser til internettet har været kritiseret for at gøre angreb udefra lettere, fordi man typisk vil være længere tid på nettet og dermed giver hackere mere tid til at angribe computeren. Det råder TDC Internet nu bod på med en sikkerhedsløsning til både private og erhvervskunder. Løsningen er bygget op omkring firewalls, som er et skjold mod udefrakommende, der prøver at tiltvinge sig adgang til en computer.

For privatkunder består sikkerhedsforanstaltningen i en firewall, der frit kan downloades af de 20.000 hurtigste Opasia kunder. Det koster kun den tid, man er på nettet, og tilbuddet gælder resten af februar. Herefter vil Opasia kunder kunne abonnere på firewall'en til halv pris, nemlig 199 kr om året.

- Vi har valgt at tilbyde en Norton Personal Firewall, fordi den er nem at bruge, teknisk bedst til prisen og har en særdeles god opdateringsfunktion, siger Per B. Hansen, sikkerhedschef hos TDC Internet.

Firewall'en er en yderligere bonus oveni den Norton Antivirus, som man stadig kan downloade til 0 kr. som kunde hos TDC Internet (koster kun den tid man downloader).

TDC Internet tilbyder fra 1. april alle erhvervskunder en firewall-løsning med en SonicWALL, der i modsætning til firewall'en til privatkunder administreres og vedligeholdes af TDC Internet. Udover noget software og en boks, der er nem at installere, består sikkerhedspakken til ADSL-erhvervskunder af en række funktioner, som gør det lettere at sikre sig. Virksomheden skal ikke bekymre sig om driften, den varetages fra centralt hold af TDC Internet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs