Radiometropol - musik til arbejdet

MediaWatch

Den digitale radiostation er blevet udviklet i samarbejdet med Aalborg Nærradio (ANR).

- Radio Metropol er et led i en langsigtet strategi om at udnytte samtlige muligheder, den stigende digitalisering tilbyder. Radiostationen er blot en forsmag på andre elektroniske multimedie indholdstjenester, der vil blive lanceret af Metropol Online A/S, siger administrerende direktør Lasse Bolander, Metropol Online A/S.

Metropol Online er Danmarks største internet-medievirksomhed. Parterne bag Metropol Online er Det Berlingske Officin A/S, Århus Stiftstidende A/S, Fyens Stiftstidende A/S, Nordjyllands Avisselskab A/S og JydskeVestkysten K/S, som udgiver en række af landets største landsdækkende og regionale aviser.

Det er hensigten med Metropol Online A/S i fællesskab og eventuelt sammen med andre partnere at udvikle brugerrettede indholdstjenester i forlængelse af de eksisterende aktiviteter i de trykte medier. Satsningen vil derfor i første omgang koncentrere sig om digital nyhedsformidling, digitale markedspladser, e-handel og byguides. Det er parternes målsætning at opnå en markedsposition i de digitale medier svarende til de trykte medier.

Metropol Online indledte i starten af januar desuden et samarbejde med Forbrugerportalen Infomarked.dk, om at bringe www.infomarked.dk frem til at blive den førende forbrugerportal i Danmark. Infomarked.dk bliver en del af Metropol Onlines samlede produktportefølje, med cirka 20 forbrugerrettede websteder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også