MediaWatch

GN Nettest på børsen i marts

Børsnoteringen af guldægget skal være topchef i GN Store Nord Jørgen Lindegaards afgangsprojekt, før han i slutningen af marts rejser sig fra direktørstolen for at tage tøjlerne i SAS. Lindegaard siger selv, at den endelige tidsplan for børsnoteringen af selskabet endnu ikke er fastlagt, før der er grønt lys fra alle involverede myndigheder på Nasdaq i USA og Københavns Fondsbørs, samt før bestyrelsen har sagt ja til det endelige prospekt. Det skriver Børsen i dag.

Med til at skubbe på for en hurtig børsnotering er en bølge af gode regnskaber fra GN Nettests største konkurrenter, Acterna og Exfo. - Det er gået godt for disse aktier efter jul, og vi har ikke noget problem med at se markedet for optisk kommunikationsudstyr fremover, siger Jørgen Lindegaard.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs