MediaWatch

Ny onlineløsning til årsberetninger

Bestyrelser og direktioner, der skal producere årsberetninger, kan nu afhjælpe eventuelle tids- og sikkerhedsproblemer, som er forbundet årsberetningsprocessen ved at anvende Internet-værktøjet WebProof. Med WebProof, der er et dansk udviklet software produkt, kan alle interessenter følge med og deltage i godkendelsesfasen online.

Hvad angår sikkerhed, så sker online transmissionen af WebProof på sikkerhedsgodkendt 128 bit SSL linie, programmet anvender krypterede filer, og der skal anvendes traditionelle password procedurer.

WebProof har i længere tid været anvendt til produktion af magasiner og brochurer, blandt andet til magasinproduktion af Penge & Privatøkonomi, Børsens Nyhedsmagasin, IBM samt virksomhederne Boje & Mobech, Schultz, Scanprint, Boisen & Nielsen.

IBWs bestyrelse består af Martin von Haller Grønbæk, Netbureauet Araneum, Lars Thinggaard og Jens Haugaard, Mondosoft, Torben Pedersen, Intellidoc, samt konstitueret finansrådgiver Hans Jørgen Borgen, KPMG.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs