MediaWatch

USA: Vækststop for Den ny Økonomi

Meget står og falder med Alan Greenspans evne til at vælge en strategi, der kan bringe økonomien igennem den kommende periode. I den forbindelse kan mulighederne sammenlignes med bogstaverne V, U og L ,der hver især repræsenterer en økonomisk udvikling:

V er den hurtige tilbagevenden til vækst, U den mere langsomme og L den dystre krise.

I det forgange år er produktiviteten i det amerikanske samfund steget med 4,3 procent, dog aftagende med en vækst på 2,4 procent i fjerde kvartal. I perioden oktober-december steg lønomkostningerne med 4,1 procent, så der er indikationer for både fortsat høj vækst og tendens til inflation.

Læs analysen i Nyhedsbrevet Mediawatch om Den ny Økonomi, der udkommer i morgen fredag.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs