MediaWatch

USA: Vækststop for Den ny Økonomi

Meget står og falder med Alan Greenspans evne til at vælge en strategi, der kan bringe økonomien igennem den kommende periode. I den forbindelse kan mulighederne sammenlignes med bogstaverne V, U og L ,der hver især repræsenterer en økonomisk udvikling:

V er den hurtige tilbagevenden til vækst, U den mere langsomme og L den dystre krise.

I det forgange år er produktiviteten i det amerikanske samfund steget med 4,3 procent, dog aftagende med en vækst på 2,4 procent i fjerde kvartal. I perioden oktober-december steg lønomkostningerne med 4,1 procent, så der er indikationer for både fortsat høj vækst og tendens til inflation.

Læs analysen i Nyhedsbrevet Mediawatch om Den ny Økonomi, der udkommer i morgen fredag.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs