MediaWatch

Telenor-selskab overtager digitoday

Ud over at overtage Segmentors andel i digitoday på 35,6 procent, har parterne indgået en intentionsaftale om, at Nextra og digitoday gennemfører en emission, som medfører, at Nextra's totale ejerandel kommer op på 50,6 procent.

Nextras intention med ejerskabet er, at digitoday.no skal indgå som en del af Telenor Internets satsning på indhold. Telenor Internet ejer i forvejen portalerne online.no, abc startsiden.no og frisurf.no. Telenor Internet er ejet af Nextra.

Knut Haakon Nilsen, der er leder for Telenor Internett, siger i en kommentar til overtagelsen, at han ser et stort potentiale ved at gå ind i nicheportaler som digitoday.no. digitoday ASA repræsenterer ifølge Knut Haakon Nilsen et af de bedste miljøer inden for indholdsproduktion på webbet i dag og har vist at de kan drive en lønsom forretning.

Som ejer ønsker Telenor Internet at bidrage til at videreudvikle digitoday.no og den finske søsteravis digitoday.fi, specielt set i lyset af de muligheder som bredbåndsforbindelser giver.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs