MediaWatch

Nokia-aktie nedad på rygter

Spekulationen om hvorvidt Nokia overfor sine underleverandører skal have nedjusteret sit salgsmål for mobiltelefoner bevirkede i den tidlige eftermiddagshandel et fald i selskabets aktie, skriver Dagens Industri.

Ifølge rygtet skal Nokia i indeværende år nå et totalsalg på 140 millioner mobiltelefoner. Det er en nedgang på 40 millioner i forhold til den oprindelige forventning på 180 millioner.

Nokia's informationschef, Marianne Holmlund, ønsker ikke at kommentere sagen men henviser til den prognose, som blev givet i regnskabsmeddelsen i sidste uge.

En analytiker hos FIM Securities mener, at rygterne vil kunne presse Nokia på kort sigt, men stiller samtidig spørgsmålstegn ved rigtigheden af de opståede rygter, eftersom det er så kort tid siden Nokia udsendte sin årsprognose.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs