MediaWatch

Nokia-aktie nedad på rygter

Spekulationen om hvorvidt Nokia overfor sine underleverandører skal have nedjusteret sit salgsmål for mobiltelefoner bevirkede i den tidlige eftermiddagshandel et fald i selskabets aktie, skriver Dagens Industri.

Ifølge rygtet skal Nokia i indeværende år nå et totalsalg på 140 millioner mobiltelefoner. Det er en nedgang på 40 millioner i forhold til den oprindelige forventning på 180 millioner.

Nokia's informationschef, Marianne Holmlund, ønsker ikke at kommentere sagen men henviser til den prognose, som blev givet i regnskabsmeddelsen i sidste uge.

En analytiker hos FIM Securities mener, at rygterne vil kunne presse Nokia på kort sigt, men stiller samtidig spørgsmålstegn ved rigtigheden af de opståede rygter, eftersom det er så kort tid siden Nokia udsendte sin årsprognose.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs