MediaWatch

Sun lancerer ny e-handels løsning

Tankegangen bag The Sun One, som den ny softwareløsning hedder, er, at virksomheder ikke længere skal købe deres e-handelssystemer i en pakke, som de kan installere på pc'en. I stedet skal de abonnere på e-handelsservices over Nettet, som de logger sig på. Det skriver Børsen.

Sun Microsystems håber på at kunne tiltrække nye softwareudviklere og programmører med lanceringen, da den virksomhed, der har de bedste folk ansat, har størst chance for at få deres produkter accepteret som standardværktøjer på markedet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs