MediaWatch

Scandinavian Ring er åbnet

Scandinavian Ring forbinder København med Malmø, Stockholm, Gøteborg og Oslo, og de skandinaviske lande med resten af Europa, Nord- og Sydamerika og Asien i et af de mest omfattende fiberoptiske kabelnetværk i verden. Global Crossing bliver samtidig det første selskab, som kan tilbyde kunder i Danmark, Sverige og Norge 10,2 Gbit/s bredbåndsforbindelser - p.t. den højest mulige kapacitet. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den 2.150 km lange Scandinavian Ring kan, med sine 48 fiberkabler og kapaciteten på 10 Gbit/s, håndtere flere end 5 millioner telefonsamtaler til og fra Skandinavien på samme tid. Global Crossings netværk forbinder foreløbig flere end 200 storbyer på fem kontinenter gennem 155.000 km højkapacitets fiberkabler.

- Efterspørgslen efter bredbånd med høj kapacitet eksploderer i disse år, ikke mindst som følge af den stigende brug af Internet. Vi ønsker kort og godt at være den førende og foretrukne udbyder af komplette telekommunikationsløsninger til de store virksomheder, offentlige myndigheder, den finansielle sektor, teleselskaberne og til internetudbyderne, siger Dag Aanensen, general manager, Global Crossing Nordic.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs