MediaWatch

Scandinavian Ring er åbnet

Scandinavian Ring forbinder København med Malmø, Stockholm, Gøteborg og Oslo, og de skandinaviske lande med resten af Europa, Nord- og Sydamerika og Asien i et af de mest omfattende fiberoptiske kabelnetværk i verden. Global Crossing bliver samtidig det første selskab, som kan tilbyde kunder i Danmark, Sverige og Norge 10,2 Gbit/s bredbåndsforbindelser - p.t. den højest mulige kapacitet. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den 2.150 km lange Scandinavian Ring kan, med sine 48 fiberkabler og kapaciteten på 10 Gbit/s, håndtere flere end 5 millioner telefonsamtaler til og fra Skandinavien på samme tid. Global Crossings netværk forbinder foreløbig flere end 200 storbyer på fem kontinenter gennem 155.000 km højkapacitets fiberkabler.

- Efterspørgslen efter bredbånd med høj kapacitet eksploderer i disse år, ikke mindst som følge af den stigende brug af Internet. Vi ønsker kort og godt at være den førende og foretrukne udbyder af komplette telekommunikationsløsninger til de store virksomheder, offentlige myndigheder, den finansielle sektor, teleselskaberne og til internetudbyderne, siger Dag Aanensen, general manager, Global Crossing Nordic.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs