MediaWatch

Nyt GSM-modul til Palm

Britiske UbiNetics, der udvikler integrerede trådløse kommunikationsløsninger, og Palm har underskrevet en hensigtserklæring vedrørende et nyt clip-on kommunikationsmodul, som giver mulighed for trådløs dual-band GSM-forbindelse til Palm V seriens håndholdte computere.

Clip-on kommunikationsmodulet GA 100 fra UbiNetics sættes i den serielle port i bunden af den håndholdte, og herefter vil brugerne være i stand til at gennemføre og modtage telefonopkald ved brug af et håndfrit sæt. Stemme og telefon-funktionerne inkluderer manuel telefonopringning, direkte opkald fra adressebogen, viderestilling og opkaldsidentitet. Modulet giver brugere af Palm V håndholdte adgang til internet-services i samme omfang som via mobiltelefoner og vil være tilgængeligt i Europa og Asien i marts 2001.

Kommunikationsmodulet leveres med et software, der giver brugerne mulighed for at forbinde til MyPalm-portalen og således få adgang til services som web clipping applikationer, e-mail, SMS og Internet gennem Wireless Application Protocol (WAP) eller Palms egne protokoller.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs