MediaWatch

Mulig køber til Memory Card

Dataram har specialiseret sig i store hukommelsesmoduler til bl.a. internetservere, mens MCT primært producerer moduler til pc'ere. Der er således ikke nævneværdigt produktoverlap, og mens MCT står stærkt på det europæiske marked, henter Dataram næsten 80 procent af sin omsætning i USA. Det skulle ifølge Internetavisen Jyllands-Posten være baggrunden for den interesse, Dataram har vist for MCT.

Ifølge avisen var en delegation fra Dataram torsdag og fredag i sidste uge på besøg i MCTs hovedkvarter i Århus. I spidsen for delegationen var Datarams bestyrelsesformand, præsident og adm. direktør Robert V. Tarantino. Også repræsentanter for MCTs to hovedbankforbindelser, Danske Bank og Unibank, har besøgt selskabets hovedkvarter.

Adm. direktør i MCT, Lars Marcher, har ingen kommentarer til oplysningerne, men han bekræfter, at MCT gennem lang tid har samarbejdet med Dataram, og fortsat bruger Dataram som underleverandør. Udsigten til at have en køber klar i kulissen er måske årsagen til, at MCT har afvist at sælge ud af lageret af råvarer og færdigvarer til BlueCom Danmark.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs