MediaWatch

Saint Isidore bliver PC-skytsengel

Saint Isidore var allerede for to år siden på tale som Internettets skytsengel, men Paven har endnu ikke truffet den endelige beslutning, skriver Reuters.

Saint Isidore levede angiveligt i det syttende århundrede, hvor han blev kendt for have skrevet verdens første encyklopædi, Etymologies, som omfatter emner indenfor medicin, matematik, historie og teologi.

Vatikanet blev online allerede i 1996 med dets website www.vatican.va, som blev lanceret til at publisere tusinder af katolske kirkelige dokumenter og pavens taler.

Vatikanets site kører på tre host computere, som i overensstemmelse med kirkens ånd kaldes Raphael, Michael and Gabriel.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs