MediaWatch

Letsbuyit: Vi klarer den!

Letsbuyit, der siden nytår har balanceret på randen af økonomisk knockout, siger nu at det har fået de nødvendige tilsagn, hvilket dermed skulle betyde en definitiv redning af selskabet.

Inklusive de 4 millioner euro, der blev skaffet inden konkursdatoen 25. januar, har man således opnået tilsagn på i alt 52 millioner euro fra gamle og nye investorer. Af dette beløb får selskabet med det samme tilgang til godt 20 millioner euro, mens det resterende beløb bliver gjort tilgængeligt i løbet af det kommende år med start fra marts 2001
Som modydelse for de opnåede tilsagn skal Letsbuyit udstede et maksimum på 125 millioner nye aktier pro rata for at følge den fremlagte investeringsplan.

Ydermere siger selskabet, at det forventer at opnå overskud i november 2002 og regner således med, at det opnåede beløb vil være rigeligt til at føre selskabet forbi denne dato.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs