MediaWatch

EToys afskediger alle medarbejdere

EToys, der i øjeblikket kæmper for at finde en løsning på dets kapital problemer, efter at firmaet har estimeret, at det kun har kapital nok til forretningens drift frem til 31. marts, oplyser, at det ikke forventer at kunne skaffe den nødvendige kapital. Det skriver Financial Times.

Investeringsbanken Goldman Sachs, som introducerede eToys i 1999, vil dog fortsat afsøge virksomhedens alternativer, der blandt andet er overtagelse eller frasalg af aktiver. En gruppe af eToys' kreditorer har i mellemtiden udvidet deres betalingsfrister indtil 15. februar.

EToys's kollaps har foranlediget Nasdaq-børsen til at udsende en advarsel om, at selskabet risikerer at blive aflistet indenfor 90 dage. Handlen med eToy's aktier blev indstillet forud for advarslen.

Den seneste varsling af afskedigelser kommer kun en måned efter, at eToys afskedigede 700 medarbejdere på baggrund af en fatal julehandel, som kun blev på det halve af, hvad selskabet havde forventet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs