MediaWatch

MCT vil ikke af med varerne

Thomas Olsen, adm. direktør hos BlueCom, kan ikke helt forstå afvisningen fra MCT. - Hvis jeg var i den likviditetsmæssige situation, som Memory Card er i nu, ville jeg da se at få bragt noget af det varelager ned, siger han. Den nye adm. direktør hos MCT, Lars Marcher, vil ikke kommentere sagen, skriver Jyllands-Posten i dag.

I modsætning til MCT har BlueCom sorte tal på bundlinien. Sidste år langede virksomheden for 738 millioner kr. elektroniske komponenter over disken til de store IT-huse, og er nu på vej ind i de dyrere kategorier med moduler til mærkevarecomputere fra Compaq, HP, Dell og andre af de store pc-producenter. Det er nøjagtig det samme marked, som Memory Card Technology og konkurrenten Kingston Technology i dag servicerer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs