MediaWatch

Mobilix klar med avanceret ADSL

ADSL plus teknikken er enestående ved, at den kun kræver en enkelt kobbertråd ind i huset mod konkurrenterne krav om to tråde. Det betyder, at alle - også de omkring 30 procent som er blevet nægtet ADSL af andre leverandører, fordi deres eksisterende telefoninstallationer er på en enkelt tråd - nu kan få den hurtige Internetløsning.
Selv om Mobilix' ADSL løsning er enkel, har den ingen begrænsninger. Med Mobilix ADSL plus kan man både surfe på Internettet med downloadhastigheder på op til 2048 Kbit/s samtidig med, at man på samme linie kan bruges den almindelig telefon.
"ADSL plus rykker Mobilix op i en helt anden division end konkurrenterne," siger direktør for privatdivisionen Stig Weilborg fra Mobilix. "Teknisk har vi en enorm stabilitet og samme hastigheder - fra 512/128 Kbit/s til 2Mbit/512 Kbit/s downstream/upstream - men vort produkt er langt enklere. Både fordi vi på én tråd integrerer Internet og telefon, men også fordi Mobilix ADSL plus leveres i en færdig pakke, som langt de fleste selv kan installere på under en halv time. Og vel inde i huset eller lejligheden er Mobilix ADSL plus mere fleksibel end alle andre løsninger: Ethvert eksisterende telefonstik kan bruges til den hurtige netforbindelse."
Prismæssigt er Mobilix ADSL plus attraktiv. I den mindste konfiguration - med en downloadhastighed på 512 Kbit/s og en uploadhastighed på 128 Kbit/s - er etableringen gratis, mens den månedlige abonnementspris for ubegrænset brug af Internettet er 495 kr. Prisen er inklusiv telefonabonnementet for den almindelige telefon. I den hurtigste udgave med 2048/512 Kbit/s er oprettelsesprisen 895 kr. og den månedlige pris 895 kr. inklusive telefonabonnementet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs