MediaWatch

Fald i danske tech-aktier

Ved børsens åbning mandag morgen var der fald i næsten alle danske teknologiaktier. Således lå blandt andet GN Store Nord og NavisionDamgaard 4 procent lavere her tidlig formiddag. NKT næsten 3 procent lavere. Og i-data og 2M Invest 3,33 procent lavere.

KFX-indekset ligger tidligt formiddag cirka en procent lavere i 331, og størstedelen af de europæiske børser ligger op til en procent lavere. Ligeledes sluttede de asiatiske børser lavere. I Tokyo lukkede Nikkei-indekset 2,32 procent lavere.

Fredagens fire procents fald på Nasdaq-børsen skyldes i vidt omfang, at mange af investorerne valgte at sælge ud af teknologiaktierne i lyset af de dårlige vækstudsigter for US-økonomien - ikke mindst bekymring for de store tech-aktiers indtjening i en US-økonomi med lav eller ingen vækst. Ciscos indtjeningsmeddelelse, der fremlægges tirsdag, imødeses således med en vis ængstelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs