MediaWatch

Ericsson valgt af WorldCom

Ericssons ENGINE platform er, helt i ånd med Ericssons visioner, en åben platform, som skal forsyne WorldCom med en single multi-service netværk, som kunderne vil kunne foretage deres e-business på. WorldCom starter opgraderingen af det eksisterende netværk hertil i begyndelsen af året, og fortsætter hermed de næste tre til fem år. Ericsson er under hele perioden eneleverandør af teknologien til WorldCom.

WorldComs ordre på Ericssons Engine-løsning, er Ericssons første Engine-ordre i USA og desuden den største bestilling hidtil, skriver Dagens Industri. Ericsson har dog ikke villet oplyse kontraktens værdi.

Ericsson estimerer, at dets Engine-løsning har en global markedsandel eksklusiv USA på 75 procent. Koncernen har store forhåbninger til platformens succes, og regner med alene i indeværende år at nå op på 50 globale kontrakter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs