MediaWatch

Ericsson valgt af WorldCom

Ericssons ENGINE platform er, helt i ånd med Ericssons visioner, en åben platform, som skal forsyne WorldCom med en single multi-service netværk, som kunderne vil kunne foretage deres e-business på. WorldCom starter opgraderingen af det eksisterende netværk hertil i begyndelsen af året, og fortsætter hermed de næste tre til fem år. Ericsson er under hele perioden eneleverandør af teknologien til WorldCom.

WorldComs ordre på Ericssons Engine-løsning, er Ericssons første Engine-ordre i USA og desuden den største bestilling hidtil, skriver Dagens Industri. Ericsson har dog ikke villet oplyse kontraktens værdi.

Ericsson estimerer, at dets Engine-løsning har en global markedsandel eksklusiv USA på 75 procent. Koncernen har store forhåbninger til platformens succes, og regner med alene i indeværende år at nå op på 50 globale kontrakter.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs