MediaWatch

Telia indgår nye rammeaftaler

Hvert år køber det svenske teleselskab en stor mængde IT-konsulentydelser fra eksterne bureauer. De selskaber, som vil få fortrinsret hos Telia i 2001 er:

AU-System AB
Cell Network AB
Frontec AB
Sema AB
Telelogic Sverige AB
WM-data AB

Blandt de virksomheder, som ikke kom med i årets outsourcing runde, men som var med forrige år, er Icon Medialab, Adcore, TietoEnator, Mind, Adera og Resco, skriver Dagens Industri.

De selskaber som i år er blevet lukket ind i Telia-folden er udvalgt blandt omkring 30 potentielle leverandører. Selskaberne er indenfor Telia positionerede som leverandører af tjenester indenfor IS/IT, med kompetencer indenfor projektledelse, virksomhedsudvikling, ledelse af virksomhedssamarbejder og systemudvikling.

Sammenlagt skal leverandørerne beherske kompetencer indenfor telekommunikation, finans, forsikring, logistik med videre samt teknologier indenfor mobil kommunikation, Internet og bredbånd, CRM, ERP med videre.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs