MediaWatch

Telia indgår nye rammeaftaler

Hvert år køber det svenske teleselskab en stor mængde IT-konsulentydelser fra eksterne bureauer. De selskaber, som vil få fortrinsret hos Telia i 2001 er:

AU-System AB
Cell Network AB
Frontec AB
Sema AB
Telelogic Sverige AB
WM-data AB

Blandt de virksomheder, som ikke kom med i årets outsourcing runde, men som var med forrige år, er Icon Medialab, Adcore, TietoEnator, Mind, Adera og Resco, skriver Dagens Industri.

De selskaber som i år er blevet lukket ind i Telia-folden er udvalgt blandt omkring 30 potentielle leverandører. Selskaberne er indenfor Telia positionerede som leverandører af tjenester indenfor IS/IT, med kompetencer indenfor projektledelse, virksomhedsudvikling, ledelse af virksomhedssamarbejder og systemudvikling.

Sammenlagt skal leverandørerne beherske kompetencer indenfor telekommunikation, finans, forsikring, logistik med videre samt teknologier indenfor mobil kommunikation, Internet og bredbånd, CRM, ERP med videre.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs