MediaWatch

Stor interesse for FUTUReFOCUS

I dag afholdes konferencen FUTUReFOCUS i Bella Centeret i København, med deltagelse af blandt andre Statsminister Poul Nyrup Rasmussen, Michael Dell, Bill Gates og en række andre fremtrædende erhvervsfolk.

Med et deltagerantal på cirka 840 bestående primært af ledere og beslutningstagere i den offentlige og private sektor samt dansk og international presse og flere hundrede på venteliste, har initiativgruppen kunnet notere en bred og overvældende interesse for konferencens emne: IT-udviklingens betydning for menneske og samfundet de næste to-tre år.

De mange, der ikke har kunnet deltage i konferencen, har dog god mulighed for alligevel at følge med i debatten. I løbet af den kommende uge offentliggøres referater af de enkelte indlæg, baggrunds-informationer med relation til konferencen, dens emner og talere samt streaming video-optagelser af alle indlæg på konferencens website www.e-tanken.dk.

FUTUReFOCUS arrangeres af initiativgruppen bag TÆNKeTANKEN - et projekt, etableret af en række førende IT- og televirksomheder med det mål at sætte gang i en debat om Danmarks fremtid.

Bag TÆNKeTANKEN står Telenor, Sonofon, Microsoft, Dell Computer og Alcatel. TÆNKeTANKEN er etableret som en tænketank, med cirka 35 fremtrædende personer fra forskellige områder af samfundet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs