MediaWatch

Jobpilot stadig i underskud

Tyske Jobpilot formåede i 2000 at tredoble sin omsætning, men dette til trods steg underskuddet kraftigt. Selskabet kommer således ud af regnskabsåret med et negativt resultat, skriver Dagens Næringsliv.

Set over hele året fik selskabet et tab på 28,3 millioner euro svarende til i omegnen af 212 millioner kroner. Året før havde selskabet blot et underskud på 5,4 millioner euro. Alene i fjerde kvartal endte resultatet med et minus på 9,3 millioner euro, hvilket var knap 8 gange højere end i fjor, hvor underskuddet blev på 1,2 millioner euro.

Trods det negative resultat har Jobpilot dog alligevel bevist, at det godt kan lade sig gøre at drive jobformidling via internettet. På hjemmemarkedet Tyskland gik selskabet således for fjerde år i træk ud af året med et overskud. Samlet set blev overskuddet på 26 millioner euro, en stigning på 186 procent i forhold til året før. For fjerde kvartal var stigningen på 159 procent svarende til et overskud på 8,3 millioner euro.

Sammenlignet med den norske konkurrent Stepstone er tallene ikke så dårlige endda. Stepstone fik alene i sit fjerde kvartal et underskud på 39,6 millioner euro svarende til godt 296 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs