MediaWatch

Dell sænker priserne

Dell sætter priserne på pc'ere, lagringsenheder og servere ned, i et forsøg på at sikre sig en større andel af det stagnerende amerikanske marked. Dell mener, at selskabet hurtigere end konkurrenterne er i stand til at sætte priserne ned. Den seneste tid har selskaber som Gateway, Apple og Hewlett-Packard advaret om problemer med indtjeningen. Det skriver Financial Times.

Michael Dell, topchef i Dell koncernen, siger, at udspillet fra Dell har til hensigt at tage andele fra rivaler som EMC og Sun Microsystems på markedet for lagringsenheder og servere. Markedet har endnu ikke set det sidste prishug fra Dell, siger selskabet. - Det er kun en priskrig, hvis man taber penge og markedsandele. Dell erobrer markedsandele og øger omsætningen siger Michael Dell.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs