MediaWatch

AOL leverede varen

AOL fusionerede den 11. januar med mediegiganten Time Warner og har sørget for at give den nye fusion en positiv start på tilværelsen. Nettoresultatet for AOL for fjerde kvartal landede således på 365 millioner dollar, hvilket svarer til en fremgang på 67 procent i forhold til fjerde kvartal 1999. Dermed tjente AOL 15 cent per aktie mod de af analytikerne forventede 14 cent per aktie.

Omsætningen i fjerde kvartal hos AOL steg til 2,1 milliarder dollar fra 1,6 milliarder dollar i fjerde kvartal i 1999 blandt andet som følge af, at det i kvartalet lykkedes for AOL at skaffe 2,1 millioner nye internet-abonnenter. Hermed er det samlede antal abonnenter nu oppe på lidt over 27 millioner.

Fusionen mellem de to selskaber var meget længe undervejs og skulle blandt godkendes af både EU's konkurrencemyndigheder samt konkurrencemyndighederne i USA.

Flere betingelser har været knyttet til fusionen, herunder krav om at selskabernes kabelnetværk skal være åbne for andre udbydere, således at konkurrencen på markedet kan opretholdes.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs