MediaWatch

Blodget: Køb internetaktier igen!

Blodget, der i efteråret i en rapport konkluderede, at onlineannonceringen var for nedadgående og at internetbranchen gik en svær tid i møde, udsender nu en anbefaling om igen at købe aktier i internetselskaberne, skriver CNN.

Trods det at branchen som et hele stadig har et til to svære kvartaler foran sig mener Blodget, at bunden allerede på nuværende tidspunkt er nået. Han maner dog i samme åndedrag til forsigtighed overfor effekten af dot.com boblen, der med sine opblæste omsætningstal, misforhold mellem udbud og efterspørgsel og selvbehagelige sælgere så vidt han ser det, vil fortsætte med at kunne lægge hindringer i vejen for væksten i de kommende to kvartaler.

Wall Streets krav til de børsnoterede Internet-selskaber er i den seneste tid steget, hvilket har tvunget selskaberne til at foretage nedskæringer, personaleafskedigelser og revalueringer af forretningsmodeller. Dertil kommer, at annonceforbruget på Internettet er for nedadgående, men det er alt sammen indberegnet i alle sektorens førende selskabers modeller og aktiepriser, mener Blodget.

På den baggrund anbefaler han investeringer i følgende selskaber: AOL Time Warner, Yahoo og Amazon. Desuden er selskaber som eBay, DoubleClick, Openwave Systems og Homestore.com værd at kigge nærmere på.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs