MediaWatch

TIM indgår roaming-aftale med Telekom

Formålet med alliancen skulle være at fastlægge en fælles europæisk opkaldsrate for kunder, der rejser uden for deres hjemland. Udmeldingen fra det italienske mobilselskab nærer formodninger om, at Telecom Italia og Deutsche Telekom søger et tættere partnerskab, måske endda en fusion. En talsmand fra Telecom Italia afviser formodningerne, men siger omvendt, at de to selskaber har "meget komplementære" forretninger, hvor det er muligt at indgå kommercielle overenskomster. Det skriver Financial Times.

Analytikere mener, at TIMs melding markerer starten på en kamp om forretningsrejsende mobilkunder. For to uger siden lancerede Vodafone, Europas største mobiloperatør, flat rate-betaling for transnationale opkald mellem kunder i Vodafones 11 nationale divisioner i Europa. Ud over T-Mobil regner TIM med at underskrive en roaming-aftale med britiske One-to-One, lige som aftaler med Deutsche Telekom-kontrollerede mobiloperatører i Østrig og Østeuropa er på tale.

Mere fra MediaWatch

Meta truer med at fjerne nyheder fra Facebook

Et amerikansk lovforslag, der skal stille medier stærkere i forhandlinger om betaling for nyhedsindhold på platforme som Facebook, får det sociale medieselskab til igen at true med at fjerne nyhedsartikler.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs