MediaWatch

Adobe ramt af træg økonomisk vækst

Adobe er det seneste selskab i en lang række af internet relaterede firmaer, der mærker til opbremsningen i amerikansk økonomi. I sidste måned advarede konkurrenten Macromedia ligeledes om stagnerende salg, hvor efterspørgslen går ud over de nyeste versioner af grafiske software produkter. Det skriver Financial Times.

Adobe siger, at de træge økonomiske betingelser rammer firmaets produktsortiment bredt - det inkluderer også GoLive web design programmet. Adobe havde ellers forventet et boom i salget af den seneste version 6 af produktflagskibet Photoshop. Efter meddelelsen fra Adobe faldt aktierne med næsten 18 procent.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs