MediaWatch

Accenture i alliance med Frontec

Den globale IT- og managementkonsulent virksomhed Andersen Consulting skiftede 1.januar 2001 navn til Accenture. Virksomheden er nu i gang med en omfattende omstilling med henblik på at blive den markedsledende arkitekt og konstruktør af nye og innovative virksomhedsløsninger, som skal forandre forudsætningerne for hvordan mennesker lever og arbejder.

Formlen herfor er, ifølge Accenture, at skabe et netværk af virksomheder, som kan imødekomme alle kundens forskelligartede behov indenfor consulting, teknologi, outsourcing, alliancer og venturekapital.

Formålet med samarbejdet mellem Frontec og Accenture er, at tilgodese kundernes behov for IT løsninger med en stærk kobling til virksomhedsudvikling. Via Accentures og Frontecs samlede kompetencer får kunderne adgang til alt fra strategisk udvikling, til dybdegående IT kompetencer indenfor applikationer, integration og infrastruktur.

- Frontecs strategi at indgå partnerskab med markedets ledende aktører giver kunderne en hurtigere omstilling til eBusiness. Med Accentures erfaring fra globale projekter indenfor management og IT, kan vi tilbyde vores kunder nye helhedsløsninger. Vi er meget fornøjede med samarbejdsaftalen og regner med, at det vil føre til mere dybdegående og nye kunderelationer, siger Per Tjernberg, administrerende direktør for Frontec.

- Vi har længe været på udkig efter en svensk partner, som kan bistå os i implementeringen af omfattende og komplekse IT projekter. Frontec' arbejdsform og specialer komplementerer vores virksomhed, og vi regner med at samarbejdsaftalen vil blive modtaget positivt af vores kunder, siger Nils Thudén, Internationell Partner Accenture.

Accenture har mere end 70.000 medarbejdere i 46 lande og udbyder specialkompetencer og løsninger til kunder indenfor alle forretningsområder.

IT-konsulentfirmaet Frontec, der skaber løsninger indenfor eBusiness, har 1000 ansatte i Sverige hvoraf 600 arbejder med fokus på eBusiness.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs