MediaWatch

Telenor har medvind på børsen

Godt hjulpet på vej af en stigende optimisme på IT-området i USA har Telenor-aktien i de seneste uger formået at bevæge sig støt opad, skriver Dagens Næringsliv.

For første gang siden introduktionen kan småinvestorerne således hente pæne gevinster, såfremt de har i sinde at sælge deres aktieandele. Dagens kurs på Telenor-aktien har rundet 44 norske kroner og dermed ligger den 4 kroner over den kurs, som de pågældende investorer kunne købe aktien til i november sidste år. Dertil kommer en gratisaktie for hver tiende aktie investoren har.

Telenor, der gik på børsen den 4. december, lagde ud med en introduktionskurs på 42 norske kroner, men lå lige op under jul nede på blot 37 kroner.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs