MediaWatch

Nasdaq forhandler på ny

Nasdaq, verdens førende teknologibørs og verdens næststørste børs efter NYSE, ligger ifølge Financial Times i forhandlinger om enten en kontrollerende andel eller en fuld overtagelse af den pan-europæiske børs Easdaq, skriver Reuters.

Easdaq, hvis placering er henlagt til Belgien, har ligesom sit forbillede Nasdaq en handel, der kan betragtes som handler- og skærmbaseret. Børsen handler også mange højprofil USA teknologiaktier blandt andet Oracle,Cisco, eBay og Microsoft.

Uanset udfaldet af de igangværende forhandlinger vil der ifølge et af Nasdaq's bestyrelsesmedlemmer ikke blive tale om et hurtigt indtog i Europa. Et fremtidigt stabilt samarbejde med en europæisk børs forventes således at tage nogle år at få sat i gang.

Nasdaq har tidligere ført lignende forhandlinger med andre europæiske børser. De seneste har været med først London Stock Exchange og for ganske nyligt Deutsche Börse.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs