MediaWatch

Sonofon vinder kommune-ordre

Helsingør Kommune, der er Danmarks 10. største kommune, indfører fra årsskiftet Sonofon's MultiPlan-modul ZonePlan, som integrerer fastnet og mobiltelefoni i én lokalnummerplan, inklusiv forvalg og direkte linjer. Sonofon vandt kontrakten efter en EU-licitation.

Udover at have fået en fælles nummerplan, har Sonofon omdannet hele kommunen til et stort billig-område. "Så nu er både fastnet- og mobiltelesamtaler helt i bund hvad samtaleprisen angår," siger Torben Simony, økonomidirektør i Helsingør Kommune.

Ifølge Torben Simony var formålet med udbudsrunden, at kommunen ønskede at integrere al telefoni, og efter at have gået de indkomne tilbud efter i sømmene, var Sonofon en sikker vinder.

"Den fælles nummerplan, der samler vores over 1.800 telefonnumre fordelt på 250 lokationer har gjort det nemmere at finde hinanden. Lokalnummeret på en kollega skal blot have "6" foran, så er der forbindelse til mobiltelefonen. Før skulle vi først finde mobilnummeret og så taste nummeret. Ringede folk udefra, måtte vi bede dem ringe op på ny til den, de ønskede at træffe, hvis man ikke lige var på kontoret. Nu har vi automatisk viderestilling og en lang række andre finesser såsom indbygget telefonsvarer," siger Torben Simony.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs