MediaWatch

BT genovervejer restruktureringsplan

Det gældstyngede British Telecommunications, BT, lancerede i november måned sidste år en restrukturerings plan omfattende 10 milliarder britiske pund, som skulle medvirke til at reducere selskabets gæld, der estimeres til at være på omkring 30 milliarder pund. Et væsentligt element i denne plan bestod i at børsnotere dets Yellow Pages selskab Yell, som skulle bidrage til restruktureringsplanen med omkring en milliard pund. Det skriver Financial Times.

Det britiske teleselskab meddeler nu, at selskabet vil tage planerne op til fornyet overvejelse og finde nye muligheder for at reducere gælden. BT begrunder beslutningen med de dårlige markedsforhold og en igangværende undersøgelse af selskabet hos de britiske konkurrencemyndigheder, Office of Fair Trading.

I stedet for håber British Telecommunications at kunne uddele Yell-aktierne direkte til BT's egne investorer og derved fuldt og helt udskille selskabet i en selvstændig enhed. Derved kommer Yell også til at skulle overtage omkring en milliard pund af moderselskabets gæld.

Den overvejende del af BT's restruktureringsplan går ud på ligeledes at børsnotere dets aktiver i mobiltelefoni selskaber.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs