MediaWatch

Tokyo åbner positivt

Ugen starter positivt i Tokyo med stigninger til alle de betydende indeks. Nikkei 225 er således steget 168.39 point til niveau 13,864.45. Nikkei 300 steg 1.47 til niveau 263.40 mens det brede Topix indeks steg 4.66 point til niveau 1,299.10.

Generelt set har handlen med teknologiaktier været blandet og en del gevinster følger trenden fra handlen på Nasdaq i fredags.

Blandt morgenens største vindere er Sega, der således er steget 7 procent godt hjulpet på vej af forventningen om, at selskabet fremover vil lave software. Andre vindere er NEC, der således er steget 2.9 procent, mens Fujitsu steg 1.2 procent. Sony og Toshiba måtte begge indkassere tab her til morgen.

De japanske investorer blandt flere afventer udfaldet af onsdagens møde i den amerikanske centralbank. Her er det forventningen at renten vil blive sænket med et halvt procentpoint.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs