MediaWatch

Udbud af aktier i Big Brother

Deltagerne i Big Brother-huset bliver udbudt på aktier på opasia.dk, hvor der bliver muligt at investere i det store Big Brother Børsspil og altid følge med i deltagernes popularitet.

Opasia.dk og bigbrother.dk sender også direkte fra Big Brother-huset døgnet rundt under hele forløbet. Seks af de i huset opsatte 26 kameraer live-streamer på Internettet og tre af kameraerne kan følges på opasia.dk. Her vil der samtidig ligge en redigeret version af alle 26 kameraers optagelser ("directors cut"). Optagelser fra de tre andre kameraer kan følges direkte på bigbrother.dk, hvor der også vil være en redigeret version fra samtlige kameraer i huset.

Big Brother er ikke et traditionelt tv-program, som sendes en gang om ugen. Det er 24 timer i døgnet i 100 dage, og her spiller opasia.dk og bigbrother.dk den afgørende rolle. Det er første gang i dansk tv- og Internethistorie at de to medier smelter sammen i sådan et omfang.

TDC Internet står for teknikken på begge sites, og stiller omfattende ekspertise til rådighed, så brugerne og seerne kan få en totaloplevelse med det banebrydende program.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs