MediaWatch

Yahoo-chef tror på Internet-reklamer

Det mener Tim Koogle, der er chairman and chief executive for Yahoo! - verdens bedst kendte Internet mærkevare. Koogle fremførte sine synspunkter vedrørende det fremtidige globale reklamemarked under sit ophold som delegeret ved World Economic Forum i Davos, skriver Financial Times.

Yahoo-formanden Koogle tillid til det fremtidige Internet-reklame marked kommer ovenpå, at mange Internet-virksomheder har nedjusteret deres forventninger til Internet-sitenes reklameomsætning. Yahoo Europe forudsiger en vækst i reklameomsætningen i Europa på kun 20 procent i indeværende år, sammenlignet med en vækst på 90 procent forrige år.

Ifølge Koogle spiller reklamer en central rolle på Internettet. Spørgsmålet er, om Internet-virksomhederne i tilstrækkelig høj grad formår at øge deres besøgsantal, så de kan tiltrække annoncørerne. Koogle forudser desuden, at der nok også nok skal forblive muligt for de mindre veldrevne niche-portaler, at hente omsætning hjem via udlejning af annoncepladser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs