MediaWatch

Maconomy i teknologisk førerposition

Maconomys integrerede e-business softwareløsning til automatisering af virksomheder inden for serviceindustrien tilbydes nu på Linux operativsystemet.

Ifølge Jim Bensman, der er COO og President for Maconomys , er Linux på vej til at udvikle sig som en ny og vigtig industristandard. Maconomy ser en betydelig efterspørgsel fra kunder, som efterspørger denne platform, og fra industriledere, som IBM, der kraftigt støtter Linux.

Ved at tilbyde Linux gøres bredden af platforme, som Maconomy tilbydes på, endnu bredere. Maconomy tilbydes i dag på Windows NT samt en række UNIX versioner.

"Linux er et levedygtigt alternativ til andre operativsystemer, og vi noterer med stor tilfredshed, at vi nemt og hurtigt har været i stand til at understøtte denne nye industristandard" udtaler Thomas Qvist, Manager R&D Technology. "At vi er en af de første softwarehuse, som frigiver integreret virksomhedssoftware på Linux, demonstrerer styrken af vores teknologi".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs