MediaWatch

Maconomy i teknologisk førerposition

Maconomys integrerede e-business softwareløsning til automatisering af virksomheder inden for serviceindustrien tilbydes nu på Linux operativsystemet.

Ifølge Jim Bensman, der er COO og President for Maconomys , er Linux på vej til at udvikle sig som en ny og vigtig industristandard. Maconomy ser en betydelig efterspørgsel fra kunder, som efterspørger denne platform, og fra industriledere, som IBM, der kraftigt støtter Linux.

Ved at tilbyde Linux gøres bredden af platforme, som Maconomy tilbydes på, endnu bredere. Maconomy tilbydes i dag på Windows NT samt en række UNIX versioner.

"Linux er et levedygtigt alternativ til andre operativsystemer, og vi noterer med stor tilfredshed, at vi nemt og hurtigt har været i stand til at understøtte denne nye industristandard" udtaler Thomas Qvist, Manager R&D Technology. "At vi er en af de første softwarehuse, som frigiver integreret virksomhedssoftware på Linux, demonstrerer styrken af vores teknologi".

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs