MediaWatch

Ericsson køber dansk

Ericsson har løbende behov for at udvikle ny teknologi med henblik på at bevare selskabets konkurrencedygtighed på telemarkedet. Som led i denne løbende udvikling har Ericsson købt den danske udviklingsvirksomhed Rescom A/S, som producerer udstyr til trådløse bredbåndsforbindelser, skriver Børsen. Prisen for Rescom ønskes ikke oplyst af parterne.

Ericsson og Rescom A/S har arbejdet sammen i flere år, men nu har Ericsson besluttet at købe Rescom. Rescom havde sidste år en vækst i omsætningen på cirka 70 procent men var ifølge Børsen moden til overtagelse som følge af flere år med underskud og nye krævende projekter i støbeskeen.

Bestyrelsesformand i Rescom, Christian Ravn, betragter Ericsson som et rigtigt godt parti og ser frem til, at alle virksomhedens medarbejdere skal arbejde med udvikling af Ericsson's produkter. Før købet var cirka 30 procent af medarbejdere beskæftiget med arbejde for Ericsson.

Rescom's hovedejer var udviklingsselskabet Dico A/S, som ejede 60 procent af virksomheden.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs