MediaWatch

Ericsson køber dansk

Ericsson har løbende behov for at udvikle ny teknologi med henblik på at bevare selskabets konkurrencedygtighed på telemarkedet. Som led i denne løbende udvikling har Ericsson købt den danske udviklingsvirksomhed Rescom A/S, som producerer udstyr til trådløse bredbåndsforbindelser, skriver Børsen. Prisen for Rescom ønskes ikke oplyst af parterne.

Ericsson og Rescom A/S har arbejdet sammen i flere år, men nu har Ericsson besluttet at købe Rescom. Rescom havde sidste år en vækst i omsætningen på cirka 70 procent men var ifølge Børsen moden til overtagelse som følge af flere år med underskud og nye krævende projekter i støbeskeen.

Bestyrelsesformand i Rescom, Christian Ravn, betragter Ericsson som et rigtigt godt parti og ser frem til, at alle virksomhedens medarbejdere skal arbejde med udvikling af Ericsson's produkter. Før købet var cirka 30 procent af medarbejdere beskæftiget med arbejde for Ericsson.

Rescom's hovedejer var udviklingsselskabet Dico A/S, som ejede 60 procent af virksomheden.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs