MediaWatch

Rygte om Letsbuyit-redning

En industrikilde oplyser overfor Reuters, at Letsbuyit har sikret sig den finansiering, som ifølge kilden vil kunne afværge likvidering af det gældstyngede selskab.

Letsbuyit har af en hollandsk domstol fået indtil torsdag den 25. januar til at sikre sig de fire millioner euro, som skal dække administratorernes omkostninger. Det skete efter at Letsbuyit havde indleveret en konkursbegæring til domstolen.

Meddelelsen om at Letsbuyit har sikret sig finansiering til administratorerne er dog ikke ensbetydende med, at selskabet vil kunne klare den fremtidige drift. Letsbuyit forventes at have et behov for at skaffe yderligere 30 millioner euro indenfor de næste få uger, for at forblive solvent.

Kursen på aktier i det gældstyngede selskab steg i går ovenpå nyheden om, at finansieringen af administratorernes omkostninger var sikret. Således var Letsbuyit steget på Frankfurt-børsen sent onsdag klokken 18:49 GMT med 36,84 procent til 0,26 euro, skriver Reuters.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs