MediaWatch

Nyrup taler på IT-konference

Konferencen FUTUReFOCUS, der afholdes den 2. februar i Bella Centret ved København, vil blive gæstet af den danske statsminister, der vil levere den danske regerings IT-plan døbt " Regeringens ambition: IT for alle".

Konferencen vil udover det politisk islæt få deltagelse af så prominente skikkelser som Microsoft stifteren Bill Gates samt Dell Computers ditto Michael Dell.

Sammen med en række fremtrædende danske og internationale erhvervsfolk og eksperter, skal IT-udviklingens betydning for det enkelte menneske og for samfundet som helhed diskuteres.

FUTUReFOCUS er arrangeret af en initiativgruppe ved navn TÆNKeTANKEN - et projekt der er skabt af en række førende IT- og teleselskaber i tæt samarbejde med Forskningsministeriet. Målet er, at skabe en kvalificeret og dynamisk debat om Danmarks IT-fremtid.

TÆNKeTANKEN bakkes op af selskaber som : Microsoft, Dell Computer, Alcatel, Sonofon og Telenor. Projektets resultater offentliggøres på sitet : www.e-tanken.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs