MediaWatch

T-Online ud med tab

Tyske T-Online, der er majoritetsejet af telegiganten Deutsche Telekom, har i dag offentliggjort de foreløbige tal for selskabets årsregnskab. Trods tegningen af en stigning i tabet i forhold til sidste år, kunne de offentliggjorte tal lige præcis overgå markedets forventning.

Tabet før skat, renter og afskrivninger forventes at nå 125 millioner Euro. Til sammenligning sluttede sidste regnskabsår med et overskud på 17,6 millioner Euro. Tabet kommer på trods af en signifikant stigning i den totale omsætning, der i år ventes at nå godt 797 millioner Euro. Dette er en stigning på hele 86 procent i forhold til i fjor.

T-Online angiver omkostninger forbundet med introduktionen af dets flatrate-service i Tyskland, samt opstartsomkostninger i dets udenlandske aktiviteter som hovedårsagen for det øgede tab.

Det endelige årsregnskab for 2000 offentliggøres 29. marts.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs