MediaWatch

Bredbåndsbrugere er lykkeligere

Bredbånds-brugerne havde i 2000 en årlig gennemsnitsindkomst på 77,000 dollar, mens modem-brugerne kun tjente 67,000. Undersøgelsen viser ligeledes, at 43 procent af dem der har bredbåndsforbindelse, har gået på college. Det gælder kun for 39 procent af modembrugerne. De "hurtige" bruger også mere tid på nettet, 14 timer om ugen, i forhold til dem med modemforbindelse, der bruger 10 timer.

Endvidere er 76 procent af de amerikanere, der er koblet på en hurtig forbindelse til Internettet, gift eller samboende, mod kun 59 procent af de "langsomme" brugere.

Der er altså mange gode grunde til at købe sig en hurtig internetforbindelse. I det mindste ifølge undersøgelsen fra Excite@home, der selv lever af at opkoble abonnenter til bredbåndsnettet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs