MediaWatch

Compaq advarer om hårdere tider

Verdens største pc-producent havde en indtjening i fjerde kvartal 2000 på 515 millioner dollar, hvilket oversteg analytikernes forventninger. Det var særligt high-end computer systemer til virksomheder, der viste fremgang, mens markedet for pc'ere var svagt.

Michael Capellas, øverste chef hos Compaq, forventer, at indtjeningen vil vokse mellem 20 og 25 procent, hvilket er en beskeden nedjustering, i det kommende regnskabsår. Det skriver Financial Times.

Ashok Kumar, analytiker hos US Bancorp Piper Jaffray, siger, at Compaq står foran et marked med nedgang i IT-investeringerne i det næste halve år. Markedet for forbruger pc'ere er stagneret, og Compaq bliver samtidig, på markedet for kommercielle pc'ere og low-end servere, presset på priserne af Dell.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs