MediaWatch

Sega-aktier steg i Tokyo

Aktierne steg efter spekulationer om, at Sega vil stoppe produktionen af sin Dreamcast-spillekonsol i marts. Sega har antydet, at selskabet kommer ud af 2000 med underskud , hvilket er fjerde år i træk med minus på bundlinien. Analytikere forventer derfor, at Sega snart trækker sig ud af markedet for spil-konsoller og i stedet koncentrerer kræfterne om at udvikle software til spil samt at levere online tjenester.

Sega afviser dog, at selskabet har truffet nogen beslutning om fremtiden for Dreamcast. Sega har ligeledes gennem et stykke tid afvist medie-rygter, der har sat selskabet i forbindelse med navne som Nintendo, Microsoft og Sony, der fremstiller den populære PlayStation2 spil-konsol.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs