MediaWatch

Telekom-underskud større end forventet

Underskuddet var på 1 milliard euro, og selv om en stor del af underskuddet har at gøre med ekstraordinære tiltag, var tallene værre, end mange analytikere havde forventet. På den baggrund faldt Telekoms aktier 2 procent. De rettede sig imidlertid noget op i løbet af dagen, skriver Financial Times.

Den nervøse stemning på markedet fortsatte dog, idet Telekoms dårlige regnskabstal kom i hælene på den nedskrevne værdiansættelse af Orange i forbindelse med selskabets børsintroduktion. Mobilproducenten Nokia så også sine aktier droppe, da Dresdner Kleinwort Wasserstein sænkede sine investerings-anbefalinger i selskabet.

De ekstraordinære elementer i Telekoms regnskabstal handler blandt andet om tab i nyligt opkøbte selskaber og tab i forbindelse med den rentebyrde, der var forbundet med opkøbet af UMTS-licenser.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs