MediaWatch

NavisionDamgaard stiger

Aktier i danske NavisionDamgaard er frem til klokken 15:08 steget 8 procentpoint i forhold til i går til kurs 270. Det sker på baggrund af en rapport fra forrige uge fra den amerikanske investeringsbank Robertson Stephens, hvori investeringsbanken vurderer, at NavisionDamgaard kan være et muligt overtagelsesemne for det britiske softwarefirma Sage.

I går citerede Reuters en aktiedealer for, at have udtalt, at en stor investor havde været i gang med at opkøbe aktierne. Der var dog ingen andre markedsindikatorer på rygterne om overtagelse, ud over at aktiemarkedet har reageret positivt på rapporten fra Robertson Stephens.

Kursen på aktier i NavisionDamgaard er steget over 90 procent på Københavns Fondsbørs siden nytår, men handles dog stadig til under halv pris i forhold til sidste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs