MediaWatch

Aftale om indhold til mobiltelefonen

Schibsteds datterselskab Schibsted Telecom og det Telia-ejede Netcom har i dag indgået en strategisk samarbejdsaftale om udvikling og lancering af indholdstjenester rettet mod det mobile Internet. Dermed har to af Norges største aviser, Aftenposten og VG - som er ejet af Schibsted - sikret sig en trådløs kanal til sine produkter, mens Netcom kan tilbyde varemærke-indhold til sine brugere. Parterne har det som målsætning allerede at have de første tjenester klar i løbet af årets første kvartal.

Hos Schibsted Telecom er man glade for aftalen med Netcom, fordi det giver mediekoncernen mulighed for at samarbejde omkring udvikling og distribution af koncernens nye mobile tjenester. Og hos Netcom ser man ligeledes positivt på aftalen, fordi den ifølge Netcom tilfører selskabet en partner med et højt kompetenceniveau inden for indhold og indholdstjenester. Begge parter forventer, at samarbejdet vil medføre en række nye og unikke tjenester.

Aftalen er ifølge parterne ikke eksklusiv, og Netcoms direktør Terje Christoffersen fortæller til dn.no, at Netcom i alt har 40 indholdsleverandører. Han tror, at der kun vil komme ganske få eksklusiv-aftaler på markedet, fordi ingen aktører ønsker at afskrive sig nye markedsmuligheder.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs