MediaWatch

Powell jr. ny FCC-formand

FCC er den magtfulde kommission i USA, der overvåger og regulerer telekommunikations-sektoren, herunder mobil- og fastnet telefoni, Internet og medieindustri. Michael Powell kommer til på et afgørende tidspunkt, hvor det skal besluttes, om de årtier gamle regelsæt, der nu regulerer telekommunikation, tv mv. er relevante, når industrierne i stadig stigende grad smelter sammen.

I løbet af de næste par år skal kommissionen bl.a. arbejde for at fastsætte reglerne for bredbåndsforbindelser, interaktivt tv og trådløse forbindelser. Billy Tauzin, formand for House Energy and Commerce Committee, kalder Bush' udnævnelse for en af de bedste - og mest spændende - udnævnelser, præsidenten har foretaget.

- Powell forstår fordelene for forbrugerne, når der er aggressiv konkurrence på markedet, siger Tauzin.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs