MediaWatch

Powell jr. ny FCC-formand

FCC er den magtfulde kommission i USA, der overvåger og regulerer telekommunikations-sektoren, herunder mobil- og fastnet telefoni, Internet og medieindustri. Michael Powell kommer til på et afgørende tidspunkt, hvor det skal besluttes, om de årtier gamle regelsæt, der nu regulerer telekommunikation, tv mv. er relevante, når industrierne i stadig stigende grad smelter sammen.

I løbet af de næste par år skal kommissionen bl.a. arbejde for at fastsætte reglerne for bredbåndsforbindelser, interaktivt tv og trådløse forbindelser. Billy Tauzin, formand for House Energy and Commerce Committee, kalder Bush' udnævnelse for en af de bedste - og mest spændende - udnævnelser, præsidenten har foretaget.

- Powell forstår fordelene for forbrugerne, når der er aggressiv konkurrence på markedet, siger Tauzin.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs